Serveis

Descobreix tot el que oferim: des de l'espai de treball compartit i lloguer d'espais per a esdeveniments, fins a l'organització d'esdeveniments d'empresa, tastos i tallers, així com projectes d'interiorisme.

Espai Coworking a Girona
Espai compartit de treball de 8 taules, oficina insonoritzada i cuina tipus office pels coworkers. El nostre quite space per concentrar-te al màxim en els teus projectes.
220 € al mes per taula
Sala de reunions a Girona
La nostra sala de reunions a Girona és un espai amb llum natural completament equipat per a reunions amb els teus clients o col·laboradors. Amb capacitat per fins a 10 persones. Reserva-la per hores o dies segons les teves necessitats.
Des de 20 € l'hora
Lloguer del jardí privat de 300m2
La pérgola totalment equipada per fer reunions d'empresa, presentacions, formacions, tallers creatius, gravació de pódcast i esdeveniments corporatius amb capacitat de fins a 20 persones.

Des de 150 €
Esdeveniments a l'Hort
Necessites ajuda per organitzar el teu esdeveniment corporatiu a Girona? Tenim el servei de catering i contactes directes amb professionals d'hostaleria i oci per donar el toc especial a la teva reunió o trobada d'empresa a Girona.

Pressupost a mida
Posa't en contacte amb nosaltres
Made on
Tilda